Fjerritslev Skole
Fjerritslev Skole
ID:
Kode:
Opret konto
Glemt kode
Menu
Nyhedsmails
Vilkår
Kontakt
SkoleMad
/
Log ind
Velkommen til Fjerritslev skoles mad bestilling (Cafe Pitstop).
Der kan købes mad i Cafe Pitstop i cafeens åbnings tid og online indtil klokken 07.30 samme dag
Indsæt penge på skolemads kontoen og benyt kundenummer eller kunde ID i kassen, eller bestil online.
Det er nemt:
1:
Opret konto
2: Vælg skole - Fjerritslevskole
3: Indsæt penge (mobilepay/visa/dankort/netbank)
4: Køb mad i Cafe Pitstops åbningstid og brug kundenummer ved kassen.
Se video med vejledning
Menuplan for september – indskolingen – Fjerritslevs skole
National forsøgsordning for skolemad
Bestilles på https://fjerritslev.skolemad.dk/
Levering af skolemad/forsøgsordning mandag eller tirsdag, så skal der bestilles inden klokken 12.00 fredag.
Levering af skolemad/forsøgsordning onsdag, så skal der bestilles inden klokken 12.00 mandag.
Levering af skolemad/forsøgsordning torsdag og fredag, så skal der bestilles inden klokken 12.00 tirsdag.
Der kan afmeldes inden klokken 08.00 hver dag.
3 serveringer: 25 kr. Morgen-frokost-eftermiddag
Bolle/grøntsnack – frokostmåltid – eftermiddags frugt/knækbrød
Uge 36:
Mandag: Krydret tomatsuppe med kikærter og brød – 1, 3, 8
Tirsdag: Vietnamesiske proteinpandekager med grøntfyld 1, 3
Onsdag: Vegetarisk pasta carbonara med hvide bønner 1, 3, 5, 6
Torsdag: Perlebygotto med grønne bønner og bagt torsk 1, 5, 6, 11
Fredag: Vegetarisk burger med ovnbagte fritter 1, 3, 5, 8,
Uge 37:
Mandag: Persille kartoffelsuppe med æg, parmesan og brød, 1, 3, 8
Tirsdag: Grøn musaka med yoghurt bechamelsauce 1 , 3
Onsdag: Pitabrød med falafel, bulgursalat og myntedressing 1
Torsdag: Risotto med svampe, stegt kylling og squash 1
Fredag: Durum pizza med feta, kartoffel, tomater og rucola 1, 8
Uge 38:
Mandag: Græskarsuppe med kokos og lime med brød 1, 5
Tirsdag: Chili cin carne med bønner og brune ris
Onsdag: Kartoffelcurry med kikærter og fladbrød 1
Torsdag: Carpaccio af gule beder, bagt laks, hytteostcreme, bagte mandler 8
Fredag: Dall med grønkål og fuldkorns ris
Uge 39:
Mandag: Jordskokkesuppe med persille olie og brød 1, 3
Tirsdag: Nudelsalat med sprøde grøntsager med æble vinaigrette 1, 6, 8
Onsdag: Quinoa-bøffer med ½ bagt/knust kartoffel, pesto og bolsjebeder 1, 5, 10
Torsdag: Fuldkorn s spinattærte, laks, hytteost og blandet salat 1, 3
Fredag: Blomkåls pizza, kylling kødboller, krydderurter, hjertesalat
Uge 40:
Mandag: Svampe suppe, skalotter, timian, stegt kylling, citron, brød 1
Tirsdag: Kartoffelmad på rugbrød, aspargesbroccoli, bacon, bladbeder 1, 10
OKTOBER
Uge 40:
Onsdag: Rodfrugtfritter, kylling og kryddermayo 1,3,10
Torsdag: Nudelsalat, bønner og brød 1
Fredag: Pita med blomkålsbøf, salater, rød dressing 1,3,7,8,10
Uge 41:
Mandag: Kartoffelsuppe med timian, æbler og brød 1,6
Tirsdag: Fiskefilet, stegte kartofler, remo dip, rugbrød, salat 1,3,4,10
Onsdag: Mexicansk rødbede burger, grønsagssalsa, avocadodip 1,6,7,10
Torsdag: Vegetarisk bønne quesadillas, Guacamole, syltet spidskål 1,6,7
Fredag: Svensk pølseret (gris/linser) og med grøntsager 1
Uge 43:
Mandag: Minestronesuppe og brød 1
Tirsdag: Boller i karry med ris (kylling/linser) 1,3,6,9
Onsdag: Græske grønkål frikadeller, stegte kartofler, tzatziki 1,3,7
Torsdag: Æggepandekage med kartofler, hytteost, blandet salater 1,3,7
Fredag: Tortillas, tun salat og grøntsager 1,4
Uge 44:
Mandag: Bagt peberfrugt/tomatsuppe, suppehorn, persilleolie, brød 1
Tirsdag: Spaghetti kødsovs/linser med grønt 1
Onsdag: Wrap med kylling kebab og grøntsager 1,3,10
Torsdag: Mormors frikadeller (gris/linser) med broccolisalat 1
Fredag: Vegansk grøntsags burger med quinoa 1,6
Allergener liste
1)Glutenholdige kornprodukter: (som f.eks. hvede, tæppe, byg, havre, spelt, kamut eller hybrider heraf).
2)Krebsdyr: F.eks. rejer, krabber, hummer.
3)Æg: Både æggeblommer og æggehvider.
4)Fisk: Alle typer fisk.
5)Jordnødder: Også kaldet peanuts.
6)Soja: Bønner og produkter deraf.
7)Mælk: Alle typer mælk og mælkeprodukter.
8)Nødder: F.eks. mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder og macadamianødder.
9)Selleri: Både planter og frø.
10)Sennep:
11)Sesamfrø:
12)Svovldioxid og sulfitter: Konserveringsmidler, der kan findes i mange fødevarer.
13)Bløddyr: F.eks. muslinger, snegle, blæksprutter.
14)Lupin: En bælgfrugt.